Românii, blocaţi în Cehia după ce autocarul s-a stricat, au ajuns în România

Românii care au stat două zile într-un autocar stricat în Cehia au ajuns în România, la Arad. Acolo, unii dintre ei au preferat să coboare din autocar pentru a-şi continua lungul drum spre casă pe cont propriu. Ceilalţi au preferat să-şi continue călătoria tot cu autocarul până la Braşov, informează România TV.

22 dec. 2017, 13:44
Românii, blocaţi în Cehia după ce autocarul s-a stricat, au ajuns în România

Cei aproape 40 de români care au plecat din Londra încă de duminică sunt acum oarecum liniştiţi, deşi nu au ajuns încă la familiile lor.

Ei au avut parte de o călătorie de coşmar care însă nu s-a încheiat şi care a durat până acum aproape 6 zile.

Timp de două zile, ei au fost abandonaţi de o autostradă în Cehia, aproape de Praga, acolo unde autocarul cu care se deplasau s-a defectat. Oamenii au stat în frig fără apă şi fără mâncare, mulţi dintre ei fiind cu copii. În cele din urmă, ei au găsit un alt autocar care i-a preluat şi i-a dus în ţară.

Au ajuns, vineri dimineaţa, în România, însă în Arad ei s-au împărţit în două grupuri. Unul a ales să îşi continue călătoria cu acelaşi autocar până la destinaţie, la Braşov. Alţi oameni au coborât şi au decis să îşi continue călătoria pe cont propriu.

Citeşte şi Zeci de români, abandonaţi de câteva zile în Cehia. Autocarul cu care veneau de la Londra s-a defectat