Românii cu bani adoră maşinile de lux: Care este cel mai scump vehicul cumpărat în 2013

Românii cu bani nu-şi refuză niciun capriciu. Mai ales când este vorba de maşini. Numai anul trecut s-au înmatriculat în românia peste 5.000 de automobile de lux, din care unele costă sute de mii de euro.

RomaniaTV.net
05 ian. 2014, 13:35
Românii cu bani adoră maşinile de lux: Care este cel mai scump vehicul cumpărat în 2013

Cel mai scump model de automobil înmatriculat anul trecut în România este un Lamborghini Aventador, o maşină pe care mulţi pasionaţi de automobile şi-o doresc, însă foarte puţini şi-o permit. un astfel de bolid costă 340.000 de euro, potrivit România TV.

Alţi români cu bani rămân fideli mărcii Ferrari. Anul trecut s-a înmatriculat în ţara noastră un model de lux Ferrari FF, care costă peste 270.000 de euro.

Un alt model de legendă al mărcii italiene, Ferrari 458 Challenge, a fost cumpărat de un român anul trecut. O astfel de maşină este făcută pentru milionari, pentru că se vinde cu 272.000 de euro.

În materie de bolizi de lux, gusturile românilor cu bani s-au diversificat. Pe şoselele din România a apărut şi un model exclusivist McLaren MP4, înmatriculat anul trecut. şi această maşină costă aproape un sfert de milion de euro.

Mărcile germane ţin şi ele pasul cu marii fabricanţi de maşini de lux. Mercedes a vândut în România un bolid SLS AMG GT, o maşină cu lipici la oamenii cu bani. Costă peste 230.000 de euro, însă oferă senzaţii unice pasionaţilor de automobilism. Iar când cei bogaţi îşi doresc cu adevărat ceva, de obicei îl şi obţin.