Românii vânează ofertele LAST MINUTE. Vezi ofertele agenţiilor pentru Turcia, Grecia şi Tunisia

Nici n-au venit bine din minivacanţa de Rusalii că românii se gândesc din nou la concediu. Agenţiile de turism caută să le vândă cele mai avantajoase oferte. Turcia, Tunisia sau Grecia sunt cele mai căutate şi mai ieftine destinaţii.

11 iun. 2014, 08:40
Românii vânează ofertele LAST MINUTE. Vezi ofertele agenţiilor pentru Turcia, Grecia şi Tunisia

Agenţiile de turism par să fie mai darnice cu turiştii români în această vară, informează România TV. Ofertele last-minute sunt pentru toate buzunarele.

În Turcia, de exemplu, la Kuşadasi, puteţi petrece 7 zile la hotel de 3 stele cu 212 euro. Preţul include transportul cu autocarul, cazare şi două mese pe zi, oferta fiind valabilă pentru luna iunie.

Citeşte şi Vrei să trăieşti PERICULOS în vacanţă? Chinezii au pachete TURISTICE TERORISTE pentru clienţii COOL

Dacă doriţi să mergeţi în Tunisia, puteţi sta la hotel de 4 stele, 7 zile, cu 189 de euro. În preţ e inclus biletul de avion dus-întors, fără taxe de aeroport, cazarea şi o masă. De asemenea, agenţia de turism asigură şi asistenţa turistică în limba română.

Citeşte şi Grecia, în topul destinaţiilor pentru vacanţa de vară a românilor

Grecia rămâne o destinaţie căutată de români. Pe insula Creta, un concediu de o săptămână poate fi petrecut cu 295 de euro. Cazarea este la un hotel de 3 stele, iar în preţ aveţi inclus şi biletul de avion fără taxa de aeroport, dar şi o masă. Veţi mai avea şi un cost suplimentar de aproximativ 120 de euro cu taxele de aeroport şi asigurarea medicală.

Cei cu dare de mână pot alege destinaţii precum Mexic sau Cuba, însă preţurile sunt mai mari. Pleacă de la 600 de euro şi ajung până la 1.500 de euro de persoană.