Romaniţa, gest emoţionant pentru Adrian Iovan: Va plăti ratele pilotului la casă

Romaniţa, gest impresionant pentru Adrian Iovan. Ea s-a angajat în faţa băncii să plătească ratele la casă ale pilotului. Pentru a-şi recupera banii, banca intenţiona să scoată casa la licitaţie. Potrivit Cancan, Romaniţa Iovan nu a fost însă de acord şi şi-a luat angajamentul de a plăti integral valoarea creditului contractat de pilot.

25 feb. 2014, 07:26
Romaniţa, gest emoţionant pentru Adrian Iovan: Va plăti ratele pilotului la casă

La o lună de la moartea lui Adrian Iovan, casa acestuia urma să fie scoasă la licitaţie, pentru ca banca să îşi poată recupera banii. Fosta soţie a pilotului, Romaniţa, nu este însă de acord ca imobilul să fie vândut.

„Banca urma să scoată la licitaţie casa lui Adrian, pentru că erau câteva rate neplătite. Romaniţa nu a fost de acord ca proprietatea să se vândă la un sfert de preţ, aşa că va plăti ea datoria pe care Iovan o avea. Cel mai probabil va achita creditul integral, apoi va trebui să se înţeleagă cu Irina, fiica lui Iovan„, a declarat un apropiat al familiei pentru Cancan.

Chiar şi Adrian Iovan se gândea să vândă vila din Otopeni. Presat nu doar de creditul la bancă, dar şi de întreţinerea costisitoare a vilei, vara trecută Iovan a vrut sa vândă casa cu 260.000 de euro. Cu toate că preţul a scăzut treptat, fostul pilot nu a găsit la acea vreme niciun cumpărător.