Romaniţa Iovan, ATAC DUR la adresa judecătorilor: „Justiţia este oarbă”

Creatoarea de modă Romaniţa Iovan este revoltată că fiul ei trebuie să achite cheltuieli de judecată de aproape 9.000 lei doar pentru că "mama lui are bani". Decizia judecătorilor vine după procesul în care fosta iubită a lui Adrian Iovan a cerut ca băiatul să nu poată intra în vila pilotului de la Otopeni, informează România TV.

05 iun. 2015, 06:29
Romaniţa Iovan, ATAC DUR la adresa judecătorilor: „Justiţia este oarbă”

Creatoarea de modă Romaniţa Iovan i-a atacat pe judecători făcând o comparaţie cu Cazul Patriciu.

Justiţia este oarbă! Dosare de partaj: în primul dosar reclamantul adult care realizează venituri formulează cerere de ajutor public judiciar şi i se încuviinţează (cazul Patriciu), al doilea dosar, minor, 8 ani (fiul meu Albert) formulează cerere de ajutor public judiciar care i se respinge pe motiv că „are mama lui bani”, deşi mama (adică eu) nu este parte în dosar! Oare este just?!„, a scris Romaniţa Iovan pe un site de socializare.

Citeşte şi Romaniţa Iovan, declaraţie SFÂŞIETOARE la parastasul de 1 an al lui Adrian Iovan

Mai exact, băiatul Romaniţei beneficiază de o pensie lunară de 1.900 lei, în vreme ce creatoarea de modă câştigă milioane de euro, scrie presa tabloidă.

Totul vine pe fondul unui război în instanţă între fosta iubită a pilotului şi băiatul de numai opt ani al lui Adrian Iovan. Mihaela Steriu, medicul ginecolog, cea care deţine jumătate din vila din Otopeni a lui Adrian Iovan le-a cerut judecătorilor ca băieţelul să nu mai intre în locuinţă. Creatoarea de modă a contestat acţiunea în instanţă, iar procesul e departe de a se încheia.

Citeşte şi Romaniţa Iovan a pierdut. Ce au stabilit judecătorii în războiul acesteia cu fosta iubită a lui Adrian Iovan