Romaniţa Iovan, GEST EMOŢIONANT în memoria lui ADRIAN IOVAN faţă de toţi sătenii din Horea

Cei 300 de săteni care au căutat epava avionului prăbuşit în Munţii Apuseni au fost invitaţi la parastasul lui Adrian Iovan, organizat în comuna Horea, de Romaniţa Iovan, fosta soţie a pilotului. Aceasta vrea ca la masă să participe toţi locuitorii comunei.

12 feb. 2014, 07:17
Romaniţa Iovan, GEST EMOŢIONANT în memoria lui ADRIAN IOVAN faţă de toţi sătenii din Horea

Parastasul de 40 de zile pentru comemorarea pilotului Adrian Iovan va „beneficia” de o prezenţă extrem de numeroasă. Romaniţa Iovan i-a invitat, pe 22 februarie, pe toţi sătenii din comuna Horea care au căutat rămăşiţele avionului prăbuşit, potrivit ziarulring.ro. Este vorba de peste 300 de oameni, la care se vor adăuga supravieţuitorii accidentului, fiica lui Adrian Iovan, arhiepiscopul de Alba, Irineu, preoţi din două judeţe, Cluj şi Alba, precum şi rude şi prieteni ai celui decedat.

CITEŞTE ŞI: Moartea lui Adrian Iovan a fost PREVESTITĂ. Vezi detaliul CUTREMURĂTOR care i-a pecetluit soarta

Romaniţa vine cu un grup de prieteni de-ai lui Iovan, piloţi. Parastasul este al familiei, noi suntem lângă ei, participăm, sprijinim. Nu am luat încă legătura cu familia Aurei, că i-am văzut că sunt supăraţi, săracii, dar sigur îi vom contacta. I-am cerut permisiunea doamnei Romaniţa să chemăm şi rudele Aurei şi a spus că nu are nimic împotrivă. Romaniţa Iovan organizează parastasul şi mi-a spus că vrea să dea o masă la toată lumea acolo. Nu ştiu din ce va fi compusă masa, dar Romaniţa a vorbit cu bucătărese din sat să prepare bucatele„, a declarat fostul deputat Corneliu Olar.

VEZI ŞI: Avionul pilotat de Iovan s-a prăbuşit la doar 20 de km de cel mai performant radar aerian NATO din România