Romaniţa nu-şi revine după moartea lui Adrian Iovan. Vezi cum a fost surprinsă lângă mormântul pilotului

Romaniţa Iovan a pus capăt căsniciei cu Adrian Iovan în 2008, dar, după decesul acestuia, din 20 ianuarie 2014, ea este văzută adesea la mormântul lui, din Cimitirul Bellu Catolic. Zilele trecute, aceasta a lăsat pe lespedea rece un imens coş cu trandafiri, pe care a prins şi o turturea, cândva, simbolul iubirii lor.

RomaniaTV.net
19 iun. 2014, 16:58
Romaniţa nu-şi revine după moartea lui Adrian Iovan. Vezi cum a fost surprinsă lângă mormântul pilotului

Dispariţiafulgerătoare a lui Adrian Iovan a îndurerat-o profund pe creatoarea de modă Romaniţa Iovan. Din clipa în care a aflat că inima fostului ei soţ a încetat să mai bată, Romaniţa nici că a mai renunţat la hainele negre şi, săptămânal, este văzută de gropari în cimitirul unde regretatul aviator îşi doarme somnul veşnic.

Ea îi aduce mereu imense coşuri cu trandafiri, flori pe care, de altfel, Adrian i le dăruia în timpul căsniciei. Dar ea n-a uitat să cumpere şi o turturea, aşa cum şi el o răsfăţata, scrie libertatea.ro.

Vezi şi: Romaniţa nu-şi revine după moartea lui Adrian Iovan. Uite cum şi-a fotografiat fiul şi ce a postat pe Facebook

„Romaniţa vine mereu singură, îmbrăcată în negru, cu ochelari fumurii, foarte tristă şi abătută. Aprinde lumânări, face curat pe mormânt şi pune flori proaspete”, a spus un angajat al cimitirului.

Citeşte şi: Romaniţa Iovan cere DESPĂGUBIRI după moartea fostului său soţ în tragedia aviatică din Apuseni