Românul arestat în Japonia a recunoscut că a jefuit şi ucis o femeie de 22 de ani

Românul arestat în Japonia a recunoscut crima. Adolescentul român reţinut joi la Tokyo în apropierea locului unde a fost ucisă o tânără în vârstă de 22 de ani a mărturisit că a înjunghiat-o şi jefuit-o pe femeie.

RomaniaTV.net
02 mart. 2013, 13:49
Românul arestat în Japonia a recunoscut că a jefuit şi ucis o femeie de 22 de ani

Românul de 17 ani nu a comis singur crima. El a fost ajutat de un prieten japonez, titrează presa niponă. Adolescentul  a fost arestat de poliţie după ce testele ADN au confirmat că sângele găsit pe mănuşile tânărului îi aparţine tinerei japoneze ucise, Arisa Yamada.  Oamenii legii îl caută acum pe complicele românului.

Între timp, mama românului în vârstă de 17 ani, arestat vineri pentru uciderea tinerei în cartierul Kichijoji din prefectura Tokyo, şi-a cerut scuze pentru faptele fiului ei, scrie Japan Today, în ediţia electronică de sâmbătă. „Când mă gândesc la părinţii acelei fete, mă doare inima. Nu am cuvinte„, a declarat mama ucigaşului al cărui nume nu poate fi precizat deoarece este minor. Ea a adăugat că fiul el nu a venit acasă timp de câteva zile.

Victima, Arisa Yamada, s-a mutut la Tokyo din prefectura Aomori recent, pentru a deveni stilist. Noaptea, ea lucra la un restaurant pentru a-şi plăti taxele studiilor. Tânăra a fost atacată la aproximativ 500 de metri de gara Kichijoji din Musashino, joi, cu puţin timp înainte de ora 02.00, informează Mediafax. Arisa ieşise dintr-un magazin şi se îndrepta spre casă, venind de la serviciu. Martorii oculari au declarat că au văzut doi tineri care au urmărit-o de la magazin.

Poliţia a declarat că Arisa a fost înjunghiată de două ori în spate şi tăiată la încheietura mâinii. A fost dusă la spital, dar a murit din cauza hemoragiei masive provocată de răni. Geanta ei a fost găsită goală la aproximativ 200 de metri distanţă de locul crimei.