Românul Benny a fost bătut măr în finala GLORY. VIDEO cu upercutul devastator

Benny Adegbuyi (33 de ani) a mai primit un ”upercut devastator”, după înfrângerea grea suferită în piramida de 100.000 de euro în fața marcocanului Jamal Ben Saddik (28 de ani). Daniel Ghiță (37 de ani), cel care l-a provocat la o luptă pe Cătălin Moroșanu, n-a ratat ocazia de a-i da peste nas lui Adegbuyi și l-a ironizat pe acesta, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

RomaniaTV.net
09 dec. 2018, 08:44
Românul Benny a fost bătut măr în finala GLORY. VIDEO cu upercutul devastator

Luptătorul român Benny Adegbuyi, făcut KO în finala Glory 62 de la Rotterdam de marocanul Jamal Ben Saddik. Dacă ar fi câștigat piramida de 8, Benny ar fi încasat premiul cel mare, de 100.000 de euro.

”Lupu te-a bătut doar cu mâna stângă! De zece ori?! Umilinţă pură! Cum te bucurai tu când am pierdut eu. Ce zici de Karma?”, este mesajul postat de Daniel Ghiţă. În plus, pentru a-l face pe Benny să se simtă și mai prost, Ghiță a mai postat și un clip dintr-o luptă în care el îl face praf pe Saddik.

În finala piramidei K1 de 100.000 de euro, marcocanul Jamal Ben Saddik l-a învins prin KO în prima repriză pe Benny Adegbuyi. Românul, prea pasiv în fața lui ‘Goliat’, 2.05 metri, a fost pus la podea de o serie de lovituri năucitoare ale adversarului său. La prima sa participare la o priramidă de opt din cadrul galelor K1 Glory, Adegbuyi s-a impus sferturile galei de la Rotterdam în faţa polonezului Arkadiusz Wrzosek, pe care l-a pus de două ori la podea.

În semifinale a dat de olandezul Jahfarr Wilnis. După ce a pierdut prima repriză, Benny a câştigat-o pe a doua. În runda finală, părea că olandezul va înclina balanţa victoriei spre el, dar a venit o cascadă de lovituri al lui Benny care i-a aplicat o lovitură decisivă de picior şi a câştigat prin KO.