Românul care nu s-a mai tuns de 15 ani. Cine este şi cu se ocupă

Ionuț Sava este românul care nu s-a mai tuns de 15 ani şi se mândreşte cu asta. El spune că oamenii îl opresc pe stradă pentru a face fotografii.

29 nov. 2017, 20:31
Românul care nu s-a mai tuns de 15 ani. Cine este şi cu se ocupă

Ionuţ Sava este un personaj nelipsit al evenimentelor mondene. Ceea ce a atrage întotdeauna atenţia asupra lui este părul foarte lung şi în dreaduri.

„De 14 ani nu m-am mai tuns. S-a reglat nivelul PH-ului, nu mai trebuie să te speli săptămânal, folosesc produsele de la o firmă foarte bună. Mă spăl pe cap o dată la două săptămâni, o dată la o săptămână jumătate. Creşte de la lună la lună, este dificilă spălarea, dar m-am obişnuit”, a mărturisit Ionuţ Sava.

Ionuţ Sava este PR de modă, însă până să ajungă să practice această meserie a încercat şi altele: „Am fost dansator de break drence, iar atunci era trendul asta, la 11-18 ani, apoi am început să organizez petreceri de muzică electronică şi nu se mai pupa cu look-ul meu. Şi, în urmă cu 10 ani, aveam deja părul lung de patru ani, când am ajuns în Bucureşti. Dacă mă spăl pe cap, îmi ia zile întregi dacă îl las să se usuce natural, însă îl usuc cu feonul, însă într-o zi”.