Românul care şi-a masacrat FAMILIA în FRANŢA s-a predat AUTORITĂŢILOR

Criminalul român în vârstă de 38 de ani care şi-a masacrat familia în Franţa, s-a predat autorităţilor.

22 iul. 2014, 08:43

Bărbatul care şi-a omorât soţia gravidă şi cei doi copii pare să fi avut datorii la cămătari, motiv pentru care şi-a ucis întreaga familie, potrivit România TV.

Citeşte şi Şocant. Un MUZICIAN şi-a ucis IUBITA de doar 17 ani într-un mod teribil FOTO

Reprezentanții Interpol au trimis o adresă Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, prin care cer informații despre bărbatul originar din Rădăuţi bănuit că şi-a ucis soţia însărcinată şi cei doi copii, suspectul, Florin Sebastian Balan (38 de ani), predându-se într-un final autorităţilor franceze.

Surse din poliția județeană au declarat că s-au solicitat date legate de cazierul suspectului, dacă datele acestuia de identificare din Franța coincid cu cele din evidențele IPJ Suceava, dacă mai are rude în județ şi alte informații operative.

Copiii de un an şi jumătate şi de patru ani au fost ucişi cu sadism de propriul părinte. Mama lor de 36 de ani, gravidă în 7 luni, a sfârşit în acelaşi mod. Imediat după crimă, bărbatul a dispărut şi este căutat de autorităţile franceze. Familia de români se stabilise în Franţa în urmă cu doi ani şi jumătate. Crima cutremurătoare a avut loc într-o localitate de la periferia Parisului. Descoperirea macabră a fost făcută de fratele românului căutat acum. Când s-a întors de la muncă, el a găsit locuinţa încuiată.

Pentru că femeia era însărcinată în luna a şaptea, cumnatul a crezut iniţial că poate s-au dus la spital. Seara târziu a început însă să se îngrijoreze pentru că nu răspundeau.

Citeşte şi Cadavrul unui român a fost descoperit într-o pădure din Italia după ce criminalul şi-a recunoscut vina

Bărbatul s-a urcat pe acoperiş, apoi s-a strecurat printr-o fereastră în locuinţă. A rămas şocat de ce a găsit. Cei doi nepoţi ai săi, unul în vârstă de 18 luni, celălalt de 5 ani, erau în pat, fără suflare. Pe podea zăcea într-o baltă de sânge mama lor, însărcinată în luna a şaptea. Potrivit procurorilor, cei trei au fost înjunghiaţi. Nici urmă însă de capul familiei, tatăl copiilor şi soţul femeii. Autorităţile îl consideră principalul suspect şi încearcă acum să dea de urma lui.

Tragedia a şocat tot cartierul, mai ales că vecinii îi cunoaşteau pe români drept oameni liniştiţi, care aveau mare grijă de copii. Familia de români se stabilise în Franţa în urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, iar bărbatul suspectat de crimele odioase lucra în construcţii alături de fratele său. În ziua tragediei însă, el nu a mers la serviciu.