SCRISOARE EMOŢIONANTĂ a românului condamnat la moarte în Malaezia

Noi dezvăluiri despre românul condamnat la moarte în Malaezia. Ionuţ Alexandru Gologan are 21 de ani şi a primit vestea tulburătoare: că va fi omorât în Malaezia. A fost prins cu droguri pe aeroportul din Kuala Lumpur. Imaginile cu el în momentul reţinerii au şocat o ţară întreagă. Tânărul zâmbea, deşi în această ţară, pedeapsa pentru traficul de stupefiante este capitală. Autorităţile de la Bucureşti au cerut Malaeziei să reanalizeze situaţia lui. Dacă sentinţa rămâne definitivă, el va fi spânzurat. Ionuţ le-a trimis celor de acasă o scrisoare emoţionantă. E mărturia lui de pe aşa numitul culoar al morţii în timp ce aşteaptă o minune.

29 mart. 2014, 15:09

„După cum v-am spus, eu sunt bine, sănătos. Am petrecut sărbătorile cu 2-3 prieteni de prin alte ţări, o prăjiturică, un ceai cald, o vorbă bună, şi aşa a trecut o oră la care avem dreptul să ni se dea în celulă zi de zi”, scrie Ionuţ în scrisoare.

„Gândiţi-vă aşa cum gândesc eu: că n-am nici 22 de ani şi am tot timpul să ies să vă fac mândri de mine. Încă aşteptăm pentru că nu a sosit termenul de judecată şi cu cât se pregăteşte avocatul mai bine, cu atât mai multe şanse avem”, mai scrie tânărul român.

„Bunica mea scumpă, (…) te rog din suflet, nu te consuma plângând şi suferind că nu se termină aici, eu sunt puternic şi nu mă las. Ai grijă de sănătate şi te rog să-mi scrii sincer când tata face rele şi nu te ascultă, eu cred şi am încredere că se schimbă şi o să am cu cine să ridic familia noastră care ştim bine că a decăzut de un an de zile (…) Tată, m-am maturizat şi sper să ţii puţin cont de sfaturile mele. Lumea nu prea are încredere în tine şi nu te vede bine aşa cum scrie şi în ziar. „Tatăl a iubit mai mult băutura, iar mama l-a lăsat de mic, de el a văzut o bunică”!!! Hai să arătăm lumii că ai fost şi nu vei mai fi acel om. (…) Tată, vreau să fiu mândru de numele Gologan!”, a mai scris Ionuţ.

Citeşte şi Imagini ÎNGROZITOARE din închisoarea în care este ţinut ROMÂNUL CONDAMNAT LA MOARTE în Malaezia VIDEO