Romstal face angajări în ţară. Vezi posturile

Romstal face angajări la Arad, Baia Mare, Cluj, Bucureşti, Mangalia, Zalău. Află dintr-un material ROMÂNIATV.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante în cadrul companiei.

RomaniaTV.net
21 oct. 2013, 08:02
Romstal face angajări în ţară. Vezi posturile

Romstal angajează cinci ingineri vânzări la Arad, Bucureşti, Mangalia, Zalău.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare tehnice, ai experienţă în vânzarea sau ofertarea echipamentelor hidro-termo-electrice-sanitare, ai abilităţi de comunicare, vânzare, negociere.
Candidatul ideal pentru acest post ştie să opereze un PC, e dinamic şi e dispus să plece în deplasări.
16 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Romstal recrutează pe postul de şofer din Baia Mare şi din Cluj. Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii, ai atestat de transport marfă şi atestat motostivuitorist, ai permis de conducere categoriile C, B, precum şi cunoştinţe minime legate de produsele vândute de Romstal. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cel puţin doi ani experienţă în activitatea de transport marfă.
15 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Romstal mai angajează în această perioadă şi pe postul de inginer instalaţii la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice, are gândire strategică, abilităţi de analiză şi de decizie, precum şi cunoştinţe avansate de limba engleză.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în vânzări sau achiziţii şi cei care au absolvit Facultatea de Instalaţii.
31 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.