ROST DE ÎMPĂCARE? Anda Adam şi Victor Slav, surprinşi de paparazzi la o terasă în Herăstrău FOTO

Victor Slav si Anda Adam fac ce fac si mereu li se intersecteaza drumurile. Intr-una din serile trecute, cei doi fosti iubiti au dat nas in nas pe o terasa din Herastrau.

21 iul. 2014, 09:34

Intalnire de gradul 0 la inceputul saptamanii, pe o terasa din Herastrau, scrie cancan.ro. Victor Slav si fosta lui iubita, Anda Adam, au dat nas in nas. In jur de ora 22.30, el a venit la terasa cu un cuplu si copilul acestora.

Citeşte şi Anda Adam UMILITĂ de Iulia Albu: „Piţipoanca perfectă”

S-au asezat la o masa, si-au comandat ceva de baut si au inceput sa discute intre ei. Cu siguranta, lui Victor nici prin cap nu i-a trecut ca fosta lui iubita, culmea coincidentei sau nu, si-a dat intalnire cu niste amici exact in acelasi loc si in jurul aceleiasi ore. Cert e ca asta s-a intamplat.

Citeşte şi Aşa ceva nu s-a mai auzit. ANDA ADAM are SÂNI fără SFÂRCURI

Cu doar o jumatate de ora mai tarziu, in zona a aterizat si artista, pe care amicii ei o asteptau deja pe terasa, la doar cateva mese distanta de locul unde se aflau Victor si prietenii sai. Anda a pasit pe terasa, dar a parut ca nu-l observa pe fostul ei iubit, care se afla chiar undeva la intrare. Si-a vazut pasiva de drum, concentrata sa-i repereze din privire pe prietenii sai, pe care i-a gasit, de altfel, repede.