Rovana Plumb dezvăluie motivul pentru care Ion Iliescu a fost „FOARTE SUPĂRAT” pe Victor Ponta

Președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, a declarat, sâmbătă seara,  că preşedintele de onoare al social-democraţilor, Ion Iliescu, a fost " foarte supărat" pe  Victor Ponta pentru că acesta s-a retras de la şefia partidului fără să îl consulte. 

25 iul. 2015, 20:03
Rovana Plumb dezvăluie motivul pentru care Ion Iliescu a fost „FOARTE SUPĂRAT” pe Victor Ponta

Premierul Victor Ponta nu s-a consultat cu fostul șef al PSD, Ion Iliescu, înainte de a-și anunța retragerea din funcția de președinte al partidului, iar fostul şef al statului este supărat pe el din această cauză, a afirmat Rovana Plumb.

„Dl. președintele Iliescu, în vervă ca de obicei. I-a spus domnului premier Victor Ponta că este foarte supărat pe el pentru că nu a anunțat și nu s-a consultat cu el înainte de a lua această decizie. (…)Dl. președinte Iliescu a fost supărat și a spus că e o mare responsabilitate pe care o are și că tot guvernul și partidul depind de poziția, decizia pe care o ia Victor Ponta în calitatea lui de prim-ministru. Și că în fața acestei situații, gesturile sau deciziile trebuie să fie luate în urma consultării cu colegii”, a spus Plumb, citată de evz.ro.

Rovana Plumb a adăugat și că toți social-democrații din conducerea partidului „au cerut lui Ponta să revină la decizia de a pleca din fruntea partidului”.

CITEŞTE ŞI Ion Iliescu, REPLICĂ DURĂ după ce a fost criticat că l-a susţinut pe Liviu Dragnea