Rovana Plumb: În a doua parte a lunii august trebuie convocată sesiune extraordinară pentru Codul Fiscal VIDEO

Ministrul Muncii şi preşedintele interimar PSD, Rovana Plumb, a vorbit în cadrul unei intervenţii telefonice la România TV despre jocul dublu pe care îl joacă PNL privind implementarea noului cod fiscal, subliniind nevoia organizării în cea de-a doua parte a lunii august a unei sesiuni parlamentare extraordinare.

17 iul. 2015, 17:25
Rovana Plumb: În a doua parte a lunii august trebuie convocată sesiune extraordinară pentru Codul Fiscal VIDEO

Rovana Plumb spune că a observat un joc dublu al PNL privind codul fiscal, care ar fi de acord cu acest Cod, însă nu dorec ca acesta să fie implementat de guvernul PSD.

Citeşte şi Victor Ponta: Pot să adopt reducerea TVA la 19% prin Ordonanţă de Urgenţă VIDEO

Este clar modul în care a reaţionat PNL astăzi (vineri, n.r.) în ceea ce priveşte Codul Fiscal, s-a observat jocul dublu. Au spus că este absolut necesară reducerea TVA şi acum spun că doresc Codul Fiscal, dar nu doresc să fie implementat de PSD şi coaliţia de guvernare. Acest Cod Fiscal este şansa României de a se dezvolta. Românii au nevoie de mai multe locuri de muncă şi, de asemenea, de demnitate în ceea ce priveşte veniturile. Eu consider că cine trebuie să susţină în continuare Codul Fiscal de a fi implementat sunt şi cei din PNL. Aceste coduri fiscale nu sunt politice. Sunt proiecte la care s-a lucrat ani de zile şi s-a negociat cu mediul de afaceri. Cine a ieşit de la Preşedenţie astăzi, consilierul pe probleme economice al preşedintelui, a declarat în luna aprilie 2015 că acest Cod Fiscal este un cod foarte bun. Cerem PNL să fie responsabil şi să acceptăm acest Cod Fiscal care să intre în implementare. O să discutăm luni şi vom decide când să facem sesiune extraordinară, deoarece acest cod trebuie să intre în implementare. În opinia mea, în a doua parte a lunii august trebuie făcută sesiune parlamentară extraordinară„, a declarat Rovana Plumb, Ministrul Muncii.

Citeşte şi SESIUNE extraordinară pentru Codul Fiscal, în luna august: „E o surpriză decizia preşedintelui”