Rovana Plumb şi Bogdan Stanoevici transmit condoleanţe rudelor românilor decedaţi în accidentul din Spania

Ministrul muncii, Rovana Plumb, şi ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, se vor deplasa în cursul zilei de miercuri la Alicante, pentru a le transmite condoleanţe rudelor celor opt români care şi-au pierdut viaţa în accidentul rutier de marţi, informează Ambasada României de la Madrid.

23 iul. 2014, 13:10
Rovana Plumb şi Bogdan Stanoevici transmit condoleanţe rudelor românilor decedaţi în accidentul din Spania

Opt români şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut marţi în provincia Alicante, după ce un camion a trecut pe contrasens şi a lovit furgoneta în care se deplasau. În urma ciocnirii, cele două autovehicule au ieşit de pe şosea, iar ulterior, la locul accidentului a izbucnit un incendiu. În accident şi-au pierdut viaţa trei femei, trei bărbaţi şi doi copii, membri ai aceleiaşi familii.

CITEŞTE ŞI Simona Amânar, ÎN DOLIU. Mătuşa sa A MURIT în accidentul din Spania

Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, efectuează o vizită la Madrid în perioada 23-25 iulie, pentru a participa la cel de-al II-lea Forum Internaţional pe tema politicilor publice de ocupare a forţei de muncă, organizat anul acesta de Spania, informează Agerpres.

Cu ocazia participării la Forum, la care vor fi prezenţi miniştrii muncii din mai multe ţări, ministrul Rovana Plumb va avea o întâlnire şi cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Spania. La reuniune vor participa şi Bogdan Stanoevici, ministru delegat pentru românii de pretutindeni, precum şi Ioana Cazacu, secretar de stat pentru egalitatea de şanse.

VEZI ŞI Primele imagini cu ROMÂNII decedaţi în accidentul rutier din Spania