Roxana Ciuhulescu a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Silviu Bulugioiu

Bat clopotele de nuntă pentru Roxana Ciuhulescu! Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Silviu Bulugioiu, alături de care a petrecut sărbătorile în Thailanda, potrivit spynews.ro. 

RomaniaTV.net
03 ian. 2018, 12:05

Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că este mai fericită ca niciodată.

„Multi dintre prieteni imi spun ca radiez, cica pe Facebook toata lumea e fericita, ca zambesc si ca-mi exprim fericirea, nu dar chiar asa e. Nu sunt pregatita sa vorbesc despre subiectul asta, dar sunt chiar foarte bine si sufleteste, sunt fericita”, a declarat Roxana Ciuhulescu. 

Vedeta a avut un an agitat, cu multe schimbări în viaţa personală, dar până la urmă lucrurile s-au aşezat neaşteptat de bine. 

A fost un an foarte greu, mai ales prima jumatate. Intâi un deces, apoi divort, mutare, pentru mine terapia cea mai buna a fost prin munca.

Ea a lămurit şi zvonurile potrivit carora ar fi însărcinată.

„Chiar am un parteneriat cu o clinica de fertilizare, am filmat acolo un clip, m-au vazut niste paparazzi si de aici a iesit ca sunt gravida, mi-as dori, sa fiu sincera, mi-am dorit dintotdeauna sa am doi copii”, a mai spus aceasta. 

Roxana şi-a petrecut sărbătorile de iarnă în Thailanda şi a postat pe reţelele de socializare poze alături de iubitul său şi fiica sa.