Roxana Dobre, un capitol închis pentru Florin Salam. Manelistul a trecut peste despărţire şi s-a dus să taie porcul

"Fratele" lui Florin Salam a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Roxana Dobre l-ar fi părăsit pe manelist. Prietenul artistului susţine că motivul nu ar fi fost relaţia cu Văncică şi a spus că totul mocnea demult în familia celor doi.

17 dec. 2017, 11:45
Roxana Dobre, un capitol închis pentru Florin Salam. Manelistul a trecut peste despărţire şi s-a dus să taie porcul

Florin Salam şi Roxana Dobre neagă cu vehemenţă despărţirea, însă oamenii de încredere ai manelistului „strâng rândurile” şi confirmă ruptura dintre cei doi, scrie cancan.ro. Romeo, „fratele” lui Florin Salam, a vorbit despre plecarea Roxanei Dobre de acasă, dezvăluind motivele care au făcut-o pe aceasta să-şi ia bagajele şi să fugă din căminul conjugal. 

Citeşte şi ROXANA DOBRE, anunţ-bombă după ce ar fi fugit cu AMANTUL. Ce spune iubita lui FLORIN SALAM

Bărbatul susţine că între Roxana Dobre şi Florin Salam existau de mult timp discuţii aprinse, subliniind faptul că manelistul nu mai este „cerebral”. „Fratele” lui Florin Salam spune că bruneta şi-a dus fetiţele la mama ei, după care a plecat din casa în care locuia cu manelistul cu o sumă importantă de bani.

„Indiferent ce vrea Roxana să ascundă, totul este adevărat. Florin a dezminţit pentru că nu vrea să-şi părăsească doamna. Fetele lor sunt la Melania, mama Roxanei, ea se ocupă de copii. A plecat singură, doar cu nişte bani, dar nu cu 500.000, ci cu vreo 200 de mii. Salam nu mai este foarte cerebral şi între ei sunt discuţii foarte mari, din mai multe motive. Nu, nu a fost agresiv cu ea, Roxana îl bate. Doar că stă în şedinţe distractive câte 3-4 zile. Roxana a plecat de la Salam de acasă în urmă cu trei-patru seri. Din câte ştiu eu, Roxana nu este însărcinată”, a declarat Romeo, „fratele” lui Florin Salam. 

Citeşte şi Roxana Dobre, primele declaraţii după ce s-a auzit că ar fi fugit cu fostul ei iubit. „Vă dau cuvântul de onoare că nu….”

Puiu Gheorghiu, omul de încredere al lui Florin Salam, a confirmat despărţirea dintre Florin Salam şi Roxana Dobre

Puiu Gheorghiu, omul de încredere al lui Florin Salam, a confirmat, vineri seara, faptul că Roxana Dobre a părăsit căminul conjugal. Omul de încredere al manelistului a infirmat însă informaţia potrivit căreia bruneta ar fi luat din casă 500 de mii de euro.

„Este prea mult spus dispărută, este prea mult spus fugită. Şi-a strâns lucrurile şi a plecat. Ştia Florin că pleacă. Nu a plecat cu 500.000 de euro. Nu are în casă 500.000 de euro. Este ceea ce ştiu. Începând de ieri după amiază, pe seară, am fost bombardat de telefoane din toate mediile, inclusiv de la oamenii în străinătate. Au avut o discuţie în urma unor evenimente petrecute în ultimul timp. Lui Florin nu îi place să se plângă. Eu nu am vorbit cu Florin deloc. Astăzi am fost la el acasă, dar el nu era acasă, era să taie porcul, trebuie să se pregătească de Crăciun, viaţa merge mai departe. Pe mulţi nu i-a surprins plecarea asta. El a fost plecat o perioadă”, a declarat Puiu Gheorghiu, omul de încredere al lui Florin Salam.

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au cunoscut într-un club, în urmă cu aproape patru ani
Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania.