Roxana Mărăcineanu, ministru al Sportului în Franţa, umilită. Un ziarist a insinuat că ar putea fura banii strânşi pentru o înotătoare

Acum aproape opt ani, romanca numita ministru al Sportului in Franta a fost umilita. Roxana Maracineanu a fost subiectul unei glume facute de un ziarist.

06 sept. 2018, 09:53
Roxana Mărăcineanu, ministru al Sportului în Franţa, umilită. Un ziarist a insinuat că ar putea fura banii strânşi pentru o înotătoare

In 2010, romanca numita ministru al Sportului in Franta a fost umilita, scrie stirilekanald.ro. La acel moment, Roxana Maracineanu se retrasese din natatie, dar era consultant pentru un post tv francez care transmitea Campionatele Europene de la Budapesta, acolo unde Maracineanu o insotea pe o inotatoare. Acolo, s-a petrecut un moment ce a fost relatat de site-ul lepost.fr. „Un jurnalist sportiv de la postul francez de televiziune France 2 a făcut o glumă referitoare la români, care a generat proteste din partea colegilor săi, relatează site-ul de ştiri lepost.fr”, se dezvaluia in presa din Romania.

Citeşte şi Românca numită ministrul Sportului în Franţa, PRIMELE DECLARAŢII. Ce spune despre România

Romanca numita ministru al Sportului in Franta a fost umilita: „Cu romanii trebuie sa fii atent pe acest plan”

„Jurnalistul Nelson Monfort, prezent la Campionatele Europene de nataţie de la Budapesta, se pregătea să o intervieveze pe Aurore Mongel, o înotătoare franceză. Monfort i-a spus înotătoarei că este foarte apreciată. De altfel, Roxana Mărăcineanu, înotătoare franceză născută în România şi consultant al France Télévisions, este „primul suporter” al ei.”Şi este trezorierul fan-clubului tău, aşa că atenţie, deoarece cu românii trebuie să fii atent pe acest plan”, a continuat jurnalistul francez”, se relata despre intamplare.

„Simţind apoi protestele colegilor săi, Nelson Monfort adaugă: „Ştii că ţin la tine Roxana, spun asta în glumă”, s-a mai relatat despre incidentul in care s-a sugerat ca Maracineanu ar putea fura banii inotatoarei franceze.