A pozat NUD în bibliotecă. Acum Roxana Nemeş nu mai ştie cum să facă faţă celebrităţii VIDEO

Publicat: Duminică, 25 Noiembrie 2012 18:10 // Actualizat: Duminică, 25 Noiembrie 2012 18:55 // Sursa: România TV

După ce a pozat goală în bibliotecă, Roxana Nemeş a stârnit un scandal monstru. De câteva zile, cântăreaţa ţine prima pagină a tuturor tabloidelor. Pictorialul care a stârnit indignare i-a adus şi mai multă popularitate, astfel încât vedeta nu mai ştie cum să se împartă între concerte.

E blondă, senzuală şi a vrut să arate publicului că iubeşte cărţile. Aşa că a făcut un pictorial sexy printre rafturile Bibliotecii Metropolitane din Bucureşti.

Rezultatul? Pe de-o parte, un scandal monstru, pe de altă parte, multe contracte şi concerte. Cântăreaţa a declarat, la România TV, că numai în ziua pictorialului din bibliotecă a obţinut trei concerte. Mai mult, se pare că şi politicienii i-au propus să cânte. Roxana Nemeş susţine că abia poate face faţă programului încărcat.

"Pentru Revelion avem pe Valea Prahovei, în Bucureşti. Să vedem cum le împărţim acum. Putem şi să alergăm, asta e viaţa noastră", a spus vedeta.

Roxana susţine că intenţionează ca, de acum, să treacă pictorialele pe planul al doilea şi să se concentreze pe cariera de cântăreaţă.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 nov 19:30
...Roxana Nemeş a stârnit un scandal monstru. De câteva zile, cântăreaţa ţine prima pagină a tuturor tabloidelor. Citește mai departe… RTV.NET – Stiri –...
1
EUR
4.6686
RON
24 Jun
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H