Ruby, implicată într-un grav accident de circulaţie. Primele imagini din spital

Vedetele care străbat țara în lung și în lat cu mașina au parte uneori și de incidente extrem de neplăcute, riscându-și viața. Laura Stoica și logodnicul ei, Cristi Mărgescu, au murit pe loc într-un accident auto în urmă cu 10 ani. Și fetele de la trupa Heaven au trăit un eveniment dramatic acum șapte ani, în urma căruia au ajuns în spital și s-au recuperat după mai multe luni de chin. Ruby a trecut prin aceleași clipe de coșmar sâmbătă, 12 noiembrie, la primele ore ale zilei...

RomaniaTV.net
23 nov. 2016, 07:04

Potrivit surselor apropiate incidentului, mașina în care se afla Ruby și o altă colegă de scenă era condusă de șoferul care le aducea de la un concert desfășurat în afara Capitalei. Pe bulevardul Ștefan cel Mare din București, mașina s-a izbit violent de un alt autoturism, iar pasagerii au suferit leziuni grave. Ruby a scăpat ca prin minune doar cu mici zgârieturi și o sperietură zdravănă, însă colega ei a avut nevoie urgentă de intervenții chirurgicale la nivelul feței și al dinților.

La aproape două săptămâni de la accidentul despre care nimeni nu a vrut să se afle, toți cei care au avut de suferit atunci sunt în afara oricărui pericol.