NOI DETALII în cazul fetiţei dispărute din tabăra din Munţii Retezat. Vezi destăinurile rudelor copilei VIDEO

Rudele fetiţei dispărute în Munţii Retezat fac destăinuiri emoţionante despre viaţa ei nefericită.  Fata de 14 ani, din Hunedoara, este disparută de o săptămână şi, în ciuda operaţiunilor excepţionale de căutare, nu i s-a dat nici acum de urmă.

RomaniaTV.net
27 aug. 2014, 12:59

Update 16:08: O nouă pistă în cazul fetiţei dispărute în Munţii Retezat. Un bărbat susţine că a văzut-o pe copilă într-o autogară din Cluj-Napoca, săptămâna trecută. Poliţiştii încearcă acum să afle dacă într-adevăr Daliana a ajuns până acolo.

Daliana a crescut de mică în orfelinate. Bunicul ei spune că fata trăia o adevărată dramă: tatăl nu a recunoscut-o niciodată, iar mama este bolnavă psihic şi nu îi putea oferi afecţiunea de care avea nevoie, potrivit România TV.

Omul crede că fetiţa ar fi putut fugi chiar din acest motiv. Familia încă speră ca Daliana să fie găsită în viaţă.

Fetiţa o vedea pe mama sa că nu corespunde… Ea nu are modalitatea asta ca mamă faţă de copil”, a povestit bunicul Dalianei.

Citeşte şi Decizie fără precedent pentru căutarea fetiţei dispărută în Retezat

Întrebat dacă fetiţei îi era greu la centru, ea refuza să vorbească despre acest lucru. „Nu spunea biata fată, se ascundea de noi…Tu cum o duci? Păi moşule, aşa şi aşa. Chiar dacă i-a fost şi mai bine şi mai rău”, a mai spus bătrânul.

Fetiţa este încă de negăsit, în ciuda tuturor eforturilor de a i se da de urmă. Familia fetiţei speră ca micuţa să mai fie în viaţă.