Rugăciune foarte puternică pentru găsirea sufletului pereche! O spui şi are efect imediat

Atunci când ai încercat prin nenumărate variante să îți găsești sufletul pereche și niciuna nu a dat rezultate, atunci trebuie să te întorci către această rugăciune, care are efect imediat! Este o rugăciune foarte puternică, care dezleagă tot și atrage iubirea în viașța ta!

RomaniaTV.net
15 aug. 2016, 11:03
Rugăciune foarte puternică pentru găsirea sufletului pereche! O spui şi are efect imediat

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: „Căutati mai întâi Împărătia lui Dumnezeu, și toate celelalte se vor adăuga vouă”, dăruiește-mi toate cele de trebuință pentru a merge pe calea mântuirii.

Citeşte şi  Cea mai puternică rugăciune ortodoxă. La ce oră trebuie să o spui

În mâinile Tale este viața mea și fără Tine nu pot cunoaște nici împlinirea și nici bucuria cea adevărată. Știind aceasta, având dorința de a purta crucea căsătoriei, Te rog să mă ajuți să găsesc făptura potrivită alături de care să înfrunt marea vieții acesteia.

Ajută-mă, Doamne, ajută-mă, cum numai Tu mă poți ajuta. De multe ori ispita singurătății mi-a rănit inima, de multe ori diavolul deznădejdii a lovit în poarta sufletului meu. De atâta durere inima mea s-a strâns, și nu este nimeni care să îmi aline durerea. La Tine alerg, Doamne, nădejdea mea, întărirea mea, lumina vieții mele. Ajută-mă să am o familie bineplăcută Ție, o familie peste care să se reverse mulțimea binecuvântărilor Tale.

Continuarea pe elli.ro