Rugăciune pentru aleşii neamului: Polonezii sunt îndemnaţi să ADOPTE un PARLAMENTAR şi să se roage pentru el

După aprigele dezbateri din Parlamentul polonez cu privire la reforma judiciară, un săptămânal catolic a propus, miercuri, o soluție menită să calmeze spiritele: și-a invitat cititorii să-și aleagă un deputat, prin tragere la sorți, și să se roage pentru el

19 iul. 2017, 18:21
Rugăciune pentru aleşii neamului: Polonezii sunt îndemnaţi să ADOPTE un PARLAMENTAR şi să se roage pentru el

„Demarăm acțiunea de rugăciune pentru parlamentari. Dă clic dacă vrei să ni te alături. Îți va fi atribuit unul din cei 460 de deputați din Parlamentul polonez. Roagă-te pentru el și lasă-L pe Dumnezeu să lucreze și să schimbe fața Pământului. A acestui Pământ”, a scris Gosc Niedzielny pe site-ul său, gosc.pl, redând, în final, un citat celebru din cuvintele Papei Ioan Paul al II-lea.

În câteva ore, circa două mii de internauți din țara cu o puternică tradiție catolică au răspuns pozitiv propunerii ziarului, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Decizie istorică luată de capii Bisericii. SE SCHIMBĂ rugăciunea „Tatăl Nostru”

În noaptea de marți spre miercuri, legislativul polonez se pregătea să adopte o controversată reformă a Curții supreme, dar și-a întrerupt lucrările după o ieșire violentă a liderului conservatorilor, Jaroslaw Kaczynski, care și-a manifestat exasperarea față de folosirea de către deputații din opoziție a numelui fratelui său geamăn, fostul președinte Lech Kaczynski, mort într-un accident de avion în aprilie 2010. Jaroslaw Kaczynski i-a acuzat pe deputații opoziției că i-au „distrus”, „asasinat” fratele, menționează AFP.