Rugăciune puternică către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil. Te va proteja de toate relele

Pe 8 noiembrie, creștinii ortodocși îi sărbătoresc pe Sfinții Arhangheli Mihai și Gavriil. Rugaciunea Sfinţilor Arhangheli este o rugăciune de protecţie în vreme de nevoie. Se cheamă prin rugăciune cu credinţa pe Arhangelul Mihail, comandantul ostirilor cereşti şi Arhanghelul Gavril care este vocea lui Dumnezeu. Sfintele puteri netrupeşti intervin împotriva necuratului pentru tot creştinul după trebuinţă.

RomaniaTV.net
07 nov. 2018, 19:17
Rugăciune puternică către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil. Te va proteja de toate relele

Rugăciunea Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril

„Preaslăvit prinţ al oştirilor cereşti, Sfinte Arhanghele Mihaile, apără-mă pe mine, robul/roaba lui Dumnezeu (Numele) şi pe (Numele) copiii, soţul (soţia), părinţii, etc. de duhurile rele răspândite în văzduh, de răutatea oamenilor, de tot ce-i mânie, urgie, necaz, boală şi nenorocire pe acest pământ. Ne punem sub ocrotirea ta şi avem încredere în ajutorul tău! Apără-ne cu Preasfânta Cruce a lui lisus Hristos, Domnul nostru, care cu adevărat S-a răstignit şi a pătimit pentru iertarea şi salvarea oamenilor de la chinurile veşnice!

Du Celui Preaînalt rugăciunile noastre, ca să se coboare asupra noastră îndurările Sale, iar în ceasul morţii noastre condu sufletele noastre la cer! Amin! „

„ Sfinţilor Arhangheli, care fără de trup slujiţi Ziditorului lumii cu credinţă şi tărie, rugaţi-vă pentru noi şi cereţi de la Domnul Dumnezeul nostru puterea să stăm în faţa vrăjmaşilor neclintiţi şi nebiruiţi, în numele adevăratei credinţe a Adevăratului nostru împărat ceresc. Cu sabie de foc distrugeţi pe cei răi care niciodată nu precupeţesc a ne vătăma trupul şi sufletul nostru, care ne urgisesc în numele Satanei, întunecatul stăpân al lumii celei de jos. Şi faceţi ca lumina Dumnezeiască să se reverse asupra noastră şi să ne lumineze calea şi sufletul şi acum şi-n vecii vecilor, de-a pururea. Amin!”

Sursa: arsenieboca.info