Rugămintea lui Alexandru Arşinel către români. Cu lacrimi în ochi şi durere în suflet

Alexandru Arsinel este impietrit de durere dupa ce indragita sa colega de scena, Stela Popescu s-a stins din viata. Acesta a vorbit despre ce o macina pe Stela Popescu, facand o mare rugaminte populatiei.

01 dec. 2017, 08:24
Rugămintea lui Alexandru Arşinel către români. Cu lacrimi în ochi şi durere în suflet

„Da, avea ceva pe suflet. Nu stiu ce. Poate banuiesc. Venea, se aseza si se uita spre scena, se uita departe. Picioarele o deranjau. Spunea, cred ca nu o sa mai pot sa merg. Niciodata nu as fi putut sa o aud ca se retrage, pentru ca nu ar mai fi putut merge. Sambata si duminica nu a avut nimic. (…) Stela a fost o minune pe pamant. Si ea trebuie sa ramana in suflet si in minte drept un reper. Sa o iubiti pe Stela si sa nu o uitati. Sa ii aprindeti o lumanare. Dumnezeu sa o odihneasca in pace”, a spus Alexandru Arsinel, potrivit bzi.ro

Citeşte şi Imagine CUTREMURĂTOARE. Ce a apărut în faţa casei Stelei Popescu FOTO

Scrisoarea lui Alexandru Arsinel pe care i-ar dedica-o Stelei Popescu: „Mi-e tare urat fara tine”

Alexandru Arsinel i-ar dedica regretatei Stela Popescu o scrisoare plina de durere. Alexandru Arsinel i-ar dedica cateva cuvinte Stelei Popescu. Daca ar fi trebuit sa-i scrie o scrisoare, acestea sunt cuvintele pe care i le-ar dedica marii actrite.

„Mi-e tare urat fara tine. Imi lipsesti si ne lipsesti la toti foarte mult. Nu poti sa faci ceva sa incerci o nebunie sa ne vedem inapoi pe scena? Sa strigi „Hai mai repede!”. O mai sicanam cateodata, prieteneste. Nu se supara niciodata. Se uita la mine”, a spus Alexandru Arsinel cu lacrimi in ochi.