RUSALII 2015. TOP destinaţii de Rusalii în funcţie de vreme

RUSALII 2015. Românii se pregătesc de minivacanţa de Rusalii. Iată care sunt cele mai frumoase destinaţii.

29 mai 2015, 07:08
RUSALII 2015. TOP destinaţii de Rusalii în funcţie de vreme

RUSALII 2015La Mamaia în următoarele zile se vor înregistra temperaturi plăcute, 23-25 de grade în aer şi aproximativ 19 grade în apă. Cerul va fi mai mult senin. La fel de frumos va fi și în Delta Dunării. Mai scădem un grad la medie față de Mamaia, dar cei care vor ajune în această parte a țării cu siguranță se vor putea declara mulțumiți de vreme.

Şi în Bucovina, vremea va fi numai bună de vacanță: 21-24 de grade şi cer senin. Și Sibiul este o alegere bună. Cele 23-25 de grade sunt numai bune pentru o cafea pe o terasă în Centrul Vechi al orașului. Cerul va fi variabil, doar luni spre seară mai mulţi nori se vor aduna pe cer şi sunt şanse de ploaie.

Dacă preferați să vă odihniți într-o căsuță tradițională din Maramureș cu geam spre răsărit este o alegere excelentă. Meteorologii sunt generoşi: 23 – 26 de grade. Singura neplăcere va fi duminică după-amiază, deoarece vor fi ploi de scurtă durată, slabe cantitativ, fără să afecteze prea mult vacanţa.

Dacă sunteți mai degrabă oameni de munte este bine să știți că și pentru Valea Prahovei veștile de la meteorologi sunt bune. Vor fi 18-21 de grade şi abia luni după-amiaza plouă puţin.

Citeşte şi Rusalii 2015, oferte last minute: Cazarea la Băile Felix este cam la acelaşi preţ cu Coasta de Azur