Rusia ar fi reuşit să ia legătura cu o civilizaţie extraterestră

În timpul perioadei sovietice, Ministerul "fenomenelor" din Moscova lucra în secret la un proiect prin care se dorea crearea unui super-om cu puteri paranormale. În timpul acestui proiect, cercetătorii au luat legătura cu o civilizaţie extraterestră, susţine pravda.ru.

03 nov. 2013, 15:52
Rusia ar fi reuşit să ia legătura cu o civilizaţie extraterestră

Site-ul rusesc pravda.ru scrie că jurnaliştii săi au vorbit în urmă cu câteva luni cu un fost ofiţer, doctor şi membru al Academiei de Ştiinţele Naturii, Alexay Savin.

El spune că un grup de cercetători a luat legătura cu altă civilizaţie în anii 1980.

Vasily Yeremenko, un alt general care a lucrat în KGB şi în aviaţia sovietică şi care a supravegheat cercetarea, susţine că au fost strânse o mulţime de dovezi ale existenţei farfuriilor zburătoare. Lansatoarele de rachete aveau instrucţiuni speciale în cazul detectării unui OZN. Potrivit surselor, OZN-urile apăreau des în zonele în care ruşii testau echipamente militare şi arme. Iniţial, ruşii nu au putut identifica fenomenul, ei crezând că obiectele sunt japoneze sau americane.

Proiectul sovietic voia să descopere resursele ascunse ale intelectului uman. Scopul era de a activa cumva creierul uman pentru a face lucruri incredibile. Studiile erau conduse de Natalya Bekhtereva, un cercetător specializat în probleme neurologice.

„În timpul cercetării s-a ajuns la concluzia că sistemul energetic şi informaţional al omului primeşte informaţia din afară. Astfel, omul poate manifesta abilităţi paranormale”, mai spune Alexey Savin.

În acest proiect, cercetătorii doreau să intre în contact cu reprezentanţii altor civilizaţii. Potrivit lui Alexey Savin, ei au reuşit. Acesta a precizat că totul a fost făcut de creierul uman, care a intrat pe o anumită frecvenţă, precum radioul. În timpul experimentelor nu s-au folosit medicamente sau hipnoză.

Şase participaţi la experiment au avut şansa să aibă un contact fizic cu extratereştrii, susţine Pravda, în timp ce alţi doi au mers la ei pe navă. Savin mai spune că extratereştrii nu au dorit să le spună nicio informaţie. Singurul lucru pe care au vrut să îl facă a fost să ajute oamenii să trateze bolile.

„Civilizaţia noastră este prea tânără pentru ei pentru a fi interesaţi de dialog. Putem să facem lucruri rele prin acţiunile noastre stupide”, a mai spus generalul.

Grupul de cercetare a fost închis în 1993 şi nu există prea multe dovezi ale existenţei sale.