„Ruşine, dragă Ana Munteanu!” Câştigătoarea de la „Vocea României”, criticată dur

Câştigătoarea celui de-al şaptelea concurs "Vocea României”, Ana Munteanu, a devenit ţinta internauţilor după ce a afirmat că Igor Dodon este prima şi unica persoană de stat care a felicitat-o pentru succesul obţinut la acest concurs. Declaraţia ei vine în contextul unui val de critici la adresa ei, după ce a acceptat un premiu din partea preşedintelui Republicii Moldova.

30 dec. 2017, 14:58

„Domnul Preşedinte, Igor Dodon, este prima şi unica persoană de stat, din Republica Moldova, care m-a apreciat pentru succesul obţinut la Vocea Romaniei! Nu transformaţi orice eveniment în politică!”, a scris câştigătoarea concursului „Vocea României”, pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon i-a oferit vineri, 29 decembrie, Anei Munteanu Diploma de onoare a preşedintelui Republicii Moldova, pentru promovarea ţării în lume.

„Pentru succesul remarcabil obţinut în cadrul acestei competiţii a celor mai originale voci şi stiluri interpretative, pentru promovarea imaginii Republicii Moldova în lume, în semn de apreciere a talentului şi a efortului depus în perfecţionarea acestuia, i-am oferit Anei Munteanu Diploma de Onoare a Preşedintelui Republicii Moldova”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Deputatul român Constantin Codreanu a criticat-o pe cea de-a şaptea câştigătoare a concursului „Vocea României”: „Acum 2 săptămâni mă/ne bucuram de victoria Anei Munteanu din Hânceşti, R. Moldova, la Vocea României. Acea victorie i-a adus 100.000 de euro. Astăzi, aceasta a fost premiată cu diploma de onoare a Preşedintelui MD. Nimic rău în acest gest dacă diploma nu ar purta semnătura unui rătăcit. De la Ana Munteanu, totuşi, aşteptam mai mult discernământ. Vârsta nu e o scuză. Aduceţi-vă aminte de Mihaela Ungureanu, de Valeria Bratu şi de alţi câţiva tineri care, în vara acestui an, au refuzat diplome oferite de Dodon. Cinste lor!”