Ruxandra Dragomir pe Facebook: Marea confruntare – Udrea vs. resturile lumii

Într-o postare pe Facebook intitulată "Justiţie până la capăt", fosta tenismenă şi prietenă a Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, scrie despre confruntarea cu denunţătorii cerută de fostul ministru, că ar reprezenta o confruntare "Udrea vs. resturile lumii". Joi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se va pronunţa asupra apelului făcut de Udrea la decizia de arestare preventivă a sa în dosarul Gala Bute.

04 mart. 2015, 16:22
Ruxandra Dragomir pe Facebook: Marea confruntare – Udrea vs. resturile lumii

Marea confruntare, Udrea vs resturile lumii! Elena Udrea a cerut în urmă cu câteva zile o confruntare cu denunţătorii. În timp ce unii denunţă, iar alţii se roagă să nu fie audiaţi, Elena cere această confruntare. Ar fi ideal ca aceasta să se desfăşoare înainte de joi 5 martie, adica azi. În opinia mea şi nu numai, doar un om care nu are nimic de ascuns îşi doreşte aşa ceva”, scrie Ruxandra Dragomir.

Prietena Elenei Udrea compară această confruntare cu o gală de box sau cu un meci de tenis. „Mi-ar plăcea să fiu acolo, în sală şi să asist la această „Gală” unde cu siguranţă adversarii vor fi făcuţi K.O., iar spectatorii vor aplauda entuziasmaţi la final. Sau mai bine să ne imaginăm o finală de Grand Slam, care va fi câştigată de Elena, prin delicateţe, arătând profesionalism şi mult fair play. Fără îndoială, meciul se va încheia cu o reverenţă de mulţumire în faţa publicului larg. ‘Game, set, match!’ Elena, nu esti singură!„, încheie prietena Elenei Udrea.

Elena Udrea a depus marţi la DNA o nouă cerere de confruntare cu denunţătorii săi, motivând că au trecut 24 de ore de la prima cerere şi nu a primit niciun răspuns de la procurori. 

Avocaţii fostului ministru au trimis astfel la DNA o noua solicitare, dorind ca această confruntare să aibă loc înainte ca joi, să se judece la ICCJ, contestaţia Elenei Udrea privind arestarea preventivă în Dosarul Gala Bute.

CITEŞTE ŞI Ştefan Lungu: Nu mă tem de o CONFRUNTARE cu Elena Udrea

Avocatul Alexandru Chiciu a anunţat, zilele trecute, că Elena Udrea vrea să fie confruntată cu denunţătorii ei înainte de a fi judecat apelul la măsura arestării preventive în dosarul Gala Bute.

Mi-a cerut să fie confruntată cu denunţătorii. Doreşte foarte mult să-i vadă pe aceşti bărbaţi faţă în faţă, să-i privească în ochi„, a declarat Alexandru Chiciu.

Elena Udrea vrea ca această confruntare să aibă loc cât mai repede. „Luni dimineaţă, voi cere procurorilor ca Elena Udrea să se întâlnească cu denunţătorii, înainte de apelul la decizia de arestare preventivă”, a spus Chiciu.

Celălalt avocat al deputatului, Marius Striblea nu pare convins că această confruntare va schimba depoziţiile deja făcute în dosar. „Probabil ambele părţi îşi vor păstra poziţia”, a spus Striblea.

Acesta se ocupă deocamdată de apelul la arestare preventivă care va fi judecat joi de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. „Vom încerca să arătăm că votul în Parlament a fost nelegal şi că în dosar nu se regăsesc decât denunţuri. Câtă vreme denunţurule nu sunt dublate de probe efective, nu există motive pentru arestare„, a explicat Striblea.

Întrebat care este dispoziţie clientelei sale, Striblea a răspuns: „E într-o stare de spirit foarte bună”.

CITEŞTE ŞI: Topoliceanu: Elena Udrea a cerut 10 milioane de euro pentru ea şi pentru partid din bugetul CNI

Elena Udrea se află în arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul „Gala Bute”, în urma deciziei Înaltei Curţi de Casație și Justiție. Fosta şefă PMP este cercetată pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.