Ruxandra Dragomir, reproş pentru Băsescu: Am sperat şi sper că poate face mai mult în privinţa Elenei Udrea

Ruxandra Dragomir se întreabă, într-un mesaj postat pe Facebook, de ce trebuie să plăteasca Elena Udrea din cauza greselilor, a lacomiei si a minciunilor altora, a celor care i-au fost alaturi si s-au folosit de numele ei şi îi reproşează fostului preşedinte Traian Băsescu că putea face mai mult in ceea ce o priveste pe Elena Udrea.

RomaniaTV.net
30 mart. 2015, 20:13
Ruxandra Dragomir, reproş pentru Băsescu: Am sperat şi sper că poate face mai mult în privinţa Elenei Udrea

ELENA UDREA va afla pe 2 apilie dacă scapă de arestul preventiv în dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru nu concepe să petreacă sărbătorile de Paşte după gratii şi a contestat arestarea preventivă.

Între timp, fosta şefă a PMP continuă atacurile pe Facebook la adresa procurorilor şi a denunţătorilor. „Oglindă, oglinjoară, cine este mai celebru-n ţară: evenimentul sportiv „Gala Bute” sau dosarul „Gala Bute”? Cum a ajuns Udrea să fie singurul funcţionar acuzat de consilierii lui Koveşi pentru organizarea unui eveniment sportiv.

Toată ţara a auzit de dosarul „Gala Bute”, dar nimeni nu se întreabă cum s-a ajuns ca ancheta să se concentreze pe orice altceva decât evneimentul sportiv în sine. (…) Procurorii spun că acest eveniment sportiv nu trebuia să aibă loc. Decizia de a implica Guvernul prin MDRT la acest eveniment este una politică şi a fost a întregului Executiv, care a aprobat-o prin HG din 5 ianuarie 2011. Decizia nu a fost luată doar de Elena Udrea, deşi aş fi putut legal să facă acest lucru. (…) Gala a fost asumată de Guvern, procedurile s-au derulat de către direcţiile de specialitate din minister, toţi cei audiaţi confirmă că Udrea nu le-a cerut să facă nimic ilegal niciodată, că tot ce s-a întâmplat este legal”, a postat echipa de comunicare a Elenei Udrea.

În apărarea Elenei Udrea vine şi Ruxandra Dragomir. „Elena, nu esti singura! Mai e putin pana joi. 2 aprilie. De aceasta data sper ca judecatorul sa nu mai vina cu decizia in plic. (…) Îmi pare rău că denunţurile Elenei au fost clasate, fiindca eu chiar vreau să ştiu cine conduce tara mea…. „Cei care impart discretionar si ocult puterea in Romania”?…, asa cum Elena a declarat, sau Presedintele ales de români?”, a scris Ruxandra Dragomir.

În ultima postare pe Facebook, Ruxandra Dragomir susţine că „daca am crezut in declaratiile lui Traian Basescu, am tot dreptul sa cred ca putea face mai mult in ceea ce o priveste pe Elena” şi că „Nu vreau sa cred ca Elena ar fi o moneda de schimb”.

Fostul preşedinte Băsescu a făcut public în nenumărate rânduri aceste sloganuri…”Am incredere in Elena Udrea” sau „sunt sigur că femeia asta nu a luat niciun ban de la Gala Bute” sau „Elena Udrea este un om cinstit”. Si eu spun acelasi lucru. Dar este oare suficient?… De ce trebuie să plăteasca Elena din cauza greselilor, a lacomiei si a minciunilor altora, a celor care i-au fost alaturi si s-au folosit de numele ei? Am sperat si inca sper ca fostul presedinte poate face mai mult. Oare toti cei pe care i-a crescut si i-a promovat, exceptie facand Elena, l-au tradat? Daca am crezut in declaratiile lui Traian Basescu am tot dreptul sa cred ca putea face mai mult in ceea ce o priveste pe Elena, in special cand am auzit si celalalte declaratii care mi-au placut… „Elena Udrea este cea mai buna investitie politica a mea” sau „Elena Udrea este cel mai bun si de incredere partener politic al meu” sau „Elena Udrea este crescuta de mine din punct de vedere politic”. Nu vreau sa cred asa cum afirma unii cum ca Elena ar fi o moneda de schimb. In schimbul a ce? Nu vreau si nici nu pot sa cred ca Presedintele meu a fost „invins de sistem”, asa cum chiar el a declarat la adresa fostului presedinte Constantinescu. Vreau sa cred, sa vad si sa simt ca Presedintele meu a „ingenuncheat sistemul comunist”, asa cum mi-a promis mie si multor milioane de români”, a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.