Ruxandra Dragomir, susţinere pe Facebook pentru Elena Udrea: „Vrea să-i privească în ochi pe denunţători”

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a postat pe Facebook un mesaj de susţinere în care explică şi strategiile avocaţilor fostei şefe PMP de a o scăpa din arest. Din nou, Elena Udrea cere din spatele gratiilor, prin intermediul prietenei sale, să fie pusă faţă în faţă cu denunţătorii săi. Totodată, avocaţii fostului ministru spun că denunţurile făcute împotriva ei nu sunt "dublate de probe efective", aşa că "nu există motive pentru arestare".

RomaniaTV.net
05 mart. 2015, 07:48

Ruxandra Dragomir a postat pe Facebook un mesaj de susţinere pentru Elena Udrea. Totodată, în mesaj sunt menţionate şi doleanţele fostei şefe PMP din spatele gratiilor.

„Elena, nu eşti singură!
La ora 9.00, Elena va merge din nou la Înalta Curte. Ea a depus marţi 3 martie la DNA o nouă cerere de confruntare cu denunţătorii săi, motivând că au trecut 24 de ore de la prima cerere şi nu a primit niciun răspuns de la procurori. Din păcate cererile nu au fost aprobate.

Citeşte şi: ELENA UDREA, din nou în faţa judecătorilor de la Înalta Curte. Joi se judecă recursul la arestarea preventivă

Avocaţii au trimis astfel la DNA o nouă solicitare, dorind ca această confruntare să aibă loc înainte ca joi, 5 martie să se judece la ICCJ, contestaţia Elenei Udrea privind arestarea preventivă în Dosarul „Gala Bute”

«Mi-a cerut să fie confruntată cu denunţătorii. Doreşte foarte mult să-i vadă pe aceştia faţă în faţă, să-i privească în ochi. Luni dimineaţă, voi cere procurorilor ca Elena Udrea să se întâlnească cu denunţătorii, înainte de apelul la decizia de arestare preventivă”, a spus av. Chiciu.

Dupa părerea mea această confruntare probabil nu ar fi schimbat depoziţiile deja făcute în dosar. Însă ar fi contat mult în faţa opiniei publice.

Citeşte şi: Ruxandra Dragomir pe Facebook: Marea confruntare – Udrea vs. resturile lumii

Avocaţii se ocupă deocamdată de apelul la arestare preventivă care va fi judecat joi de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. „Vom încerca să arătăm că votul în Parlament a fost nelegal şi că în dosar nu se regăsesc decât denunţuri. Câtă vreme denunţurule nu sunt dublate de probe efective, nu există motive pentru arestare», a explicat Striblea”, a scris Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea pe Facebook.

Elena Udrea a ajuns joi din nou în faţa instanţei. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă contestaţia Elenei Udrea la decizia de arestare preventivă din dosarul „Gala Bute”.