Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea sa introducă bilete de 10 euro pentru SUA

Michael O’Leary, directorul executiv al Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, a declarat ca ar putea pune in vanzare bilete de avion din Europa catre New York sau Boston cu 10 euro, intoarcerea urmand sa coste inca 7,30 euro, informeaza The Telegraph.

27 feb. 2014, 16:40
Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea sa introducă bilete de 10 euro pentru SUA

Pasagerii ar fi taxati in plus pentru mesele pe care le primesc in timpul zborului si pentru bagaje. Cursele spre America ar urma sa plece din 14 orase mari din Europa catre 12-14 destinatii din SUA.

„Nu toate bilete se vor vinde cu 10 euro, bineinteles, va exista si un numar insemnat de locuri la clasa business sau premium, care vor aduce profit”, a explicat O’Leary. Aceste curse, care ar contine si bilete foarte ieftine catre America, ar urma sa fie introduse in aproximativ jumatate de an dupa ce Ryanair va achizitiona prima aeronava care sa permita zboruri transatlantice. Dar ar putea trece si cinci ani pana cand compania sa achizitioneze o astfel de aeronva, a mai spus seful Ryanair, potrivit Incont.

Intr-un interviu anterior, O’Leary declarase ca Ryanair ar avea nevoie de o flota de 30-40 de nave pentru a incepe sa efectueze zboruri catre Statele Unite.