S-A AFLAT CAUZA MORŢII LUI PAUL WALKER! Ce scrie în certificatul de deces al actorului

Legiştii au emis certificatul de deces al actorului Paul Walker, a cărui moarte fulgerătoare a şocat o lume întreagă. 

17 dec. 2013, 11:34
S-A AFLAT CAUZA MORŢII LUI PAUL WALKER! Ce scrie în certificatul de deces al actorului

Paul Walker şi-a pierdut viaţa nu doar în urma traumatismelor cauzate de impactul maşinii cu stâlpul, dar şi a hemoragiei şi a arsurilor de gradul III suferite pe o mare parte a corpului.

Conform celor de la TMZ, citaţi de libertatea.ro, legistul care i-a făcut autopsia lui Paul, ar fi trecut în documente ca o cauză a morţii traumatisme multiple cauzate de impact, dar se pare că nu ar fi specificat nimic legat de faptul că şi arsurile i-au fost fatale. De asemenea, documentele emise recent mai arată faptul că atât starul de la Hollywood, cât şi amicul său, Roger Rodas, ar fi murit la foarte puţin timp de la momentul impactului.

În continuare, poliţiştii încearcă să afle care au fost cauzele ce au dus la izbirea bolidului de stâlp, la câteva sute de metri de atelierul de maşini.

VEZI AICI CERTIFICATUL DE DECES AL LUI PAUL WALKER

Familia şi prietenii apropiaţi ai actorului Paul Walker şi-au luat rămas bun de la acesta, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii funerare private, care a avut loc la cimitirul Forest Lawn Memorial Park, din Hollywood, Los Angeles. 

Paul Walker şi un prieten de-al său, Roger Rodas, au murit în urma exploziei automobilului în care se aflau, după ce acesta s-a izbit violent de un stâlp, în Santa Clarita, pe 30 noiembrie, iar moartea lor a fost, potrivit medicilor legişti, rezultatul unui accident.