S-a aflat cine a vândut biletul câştigător la Loto: „Meritaţi măcar 10.000 de lei”

O vânzătoare din Vaslui este cea care a vândut biletul câştigăror în valoare de aproximativ 17 milioane de lei. Aceasta a declarat că foarte mulți vasluieni au jucat la Loto în acest sfârșit de săptămână ce tocmai s-a încheiat. Potrivit femeii, câştigătorul nu a mai revenit la magazin.

RomaniaTV.net
23 ian. 2017, 13:18
S-a aflat cine a vândut biletul câştigător la Loto: „Meritaţi măcar 10.000 de lei”

„Vineri, sâmbătă și duminică a fost o avalanșă de cumpărători. Nu-mi pot da seama care este marele câștigător, pentru au fost foarte mulți, nu puteam să rețin imaginea tuturor. Dar mă bucur că e vasluian de-al nostru”, a spus vânzătoarea, potrivit vremeanoua.ro. 

Vestea că marele premiu a fost câștigat în acest magazin s-a răspândit și mulți dintre cei care au trecut prin preajma acestuia s-au uitat cu admirație, comentând „gata, s-a dus premiul alocat Vasluiului, de acum trebuie să mai așteptăm câțiva ani până când o mai revină aici” sau întrebând-o pe vânzătoare dacă câștigătorul a recompensat-o pentru că i-a purtat noroc: „meritați măcar zece mii de lei!”, i-a spus un vasluian. Aceasta le-a răspuns curioșilor că a aflat din presă că biletul câștigător a fost înregistrat de către ea și că vasluianul norocos nu a mai revenit în magazin.

Un jucãtor din Vaslui a câștigat marele premiu la Loto 6/49. Este vorba despre premiul de categoria I, de aproape 17 milioane lei. Pe surse, se pare că ar fi vorba de un poliţist.

Citeşte şi LOTO: S-a câştigat premiul de categoria I la tragerea Loto 6 din 49. NUMERE LOTO 22 ianuarie 2017