S-a aflat motivul DESPĂRŢIRII dintre Andreea Mantea şi Ştefan Stan

El, un tânăr galant, frumos şi marele câştigător al show-ului "Vocea României". Ea, printre cele mai cunoscute vedete autohtone, dar şi cea mai sexy "Burlăciţă". Ştefan Stan şi Andreea Mantea au uimit întreaga suflare mondenă atunci când şi-au anunţat relaţia, dar şi când s-au despărţit. Motivul? Infidelităţile dese ale solistului, care erau greu de trecut cu vederea de către Andreea Mantea.

RomaniaTV.net
23 feb. 2015, 11:29
S-a aflat motivul DESPĂRŢIRII dintre Andreea Mantea şi Ştefan Stan

Andreea Mantea era sigură că Ştefan Stan avea să îi fie viitorul soţ, dar şi tatăl primului ei copil. Deşi mai aveau puţin şi urmau să se căsătorească cei doi s-au despărţit la fel de repede, cum s-au cunoscut, şi asta din cauza infidelităţilor artistului.

Uite cu cine s-a fotografiat Ştefan Stan GOL în pat FOTO

Imediat după despărţirea celor doi s-a vehiculat că Ştefan Stan s-a întors în braţele fostei sale iubite, Didi, deoarece acesta urma să aibă un copil cu artistul. Însă, se pare că până la Didi a mai fost o tânără domnişoară, pe nume Roanna, originară din Timişoara şi care era o prezenţă activă pe pagina sa Facebook a artistului, relatează CanCan.ro. După ce s-a consumat şi această idilă, care îşi avea începutul în paralel cu relaţia lui Ştefan Stan şi a Andreei Mantea, artistul a reluat ce lăsase neterminat cu Didi, care ulterior a pierdut copilul.

Citeşte şi  Andreea Mantea a dat vestea ÎN DIRECT. „Am de făcut un anunţ!”. Mesaj EMOŢIONANT