S-a aflat secretul teribil al lui Cristian Cioacă. Ce vrea să facă fostul soţ al Elodiei Ghinescu

Baiatul de noua ani al Elodiei Ghinescu si a lui Cristian Cioaca a ajuns o minge de ping pong intre familia avocatei si familia politistului, dupa ce aceştia au realizat ca el este mostenitorul de drept al averii mamei sale.

02 iul. 2014, 10:14
S-a aflat secretul teribil al lui Cristian Cioacă. Ce vrea să facă fostul soţ al Elodiei Ghinescu

Dupa sapte ani in care s-au aruncat acuzatii halucinante si s-au facut dezvaluiri incredibile despre disparitia avocatei Elodia Ghinescu, instanta a decis ca sotul acesteia, Cristian Cioaca, politist de meserie, este vinovat de moartea ei, scrie cancan.ro. Condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare cu executare, nimeni nu se mai astepta ca epopeea sa continuă.

Citeşte şi SECRETUL TERIBIL al lui CRISTIAN CIOACĂ. „Nu e gata! Nu s-a terminat aici”

Doar ca un nou razboi sa sta inceapa acum, dupa doua actiuni pe care parintii avocatei le pregatesc, odata pentru a-si recupera nepotul, dar si si razboiul pe succesiunea averii.”Acum ne pregatim sa cerem in instanta custodia lui Patrick, pe care bunica nu l-a mai vazut de aproape doi ani. Copilul este traumatizat de vizitele la inchisoare, dar si de scenele pe care sora lui Cristian Cioaca le face la scoala. Bunica a incercat sa-l vada acolo, iar sora lui i-a interzis, spunandu-i ca din cauza ei a ajuns tata la inchisoare. Baiatul a inceput sa planga, iar bunica ii spunea ca il iubeste mult. Acesta nu este un comportament normal”, a declarat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.

Citeşte şi CRISTIAN CIOACĂ va sta 15 ani după gratii. Cine e magistratul care a rezolvat CAZUL ELODIA

Dupa ce Cioaca a fost decazut din drepturi, micutul Patrick a ajuns in custodia surorii lui. Acum lucrurile insa stau sa ia alta intorsatura.

„Directia pentru Protectia Copilului asteapta motivarea instantei pentru a interveni in acest caz, si speram ca baiatul sa ajunga langa bunica lui. Cristian Cioaca, ca restul familiei lui, nu urmareste decat interesul material. Miza este foarte mare, case si proprietati pe care Cioaca vrea sa puna mana, care ar trebui sa-i revina lui Patrick. Ei incearca acum sa-l faca pe copil sa uite de mama! Are nevoie de bani, normal, cine o sa-I plateasca pachetele la puscarie si toate cererile in instanta?!”, mai sustine avocata Crina Radu pentru cancan.ro