S-a aruncat în faţa trenului supărat că iubita nu-i răspunde la telefon. Vezi ce au descoperit poliţiştii

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Dej şi-a pus capăt zilelor luni dimineaţa, aruncandu-se sub trenul accelerat Sighetu Marmatiei – Cluj-Napoca. Politiştii cred că este vorba de o sinucidere pentru că în telefonul bărbatului au găsit peste 30 de apeluri către o femeie, cu doar câteva minute înainte de a se arunca în faţa locomotivei.

27 apr. 2015, 08:14
S-a aruncat în faţa trenului supărat că iubita nu-i răspunde la telefon. Vezi ce au descoperit poliţiştii

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Dej şi-a luat viata luni dimineata, aruncându-se în faţa unui tren. Evenimentul a avut loc la intrarea în Dej dinspre Bistriţa, în zona benzinariei Petrom.

Potrivit dejeanul.ro, mecanicul locomotivei spune că bărbatul a sărit în faţa locomotivei când garnitura de tren s-a apropiat de el. Din primele cercetări se pare că este vorba de o sinucidere din dragoste, deoarece în telefonul bărbatului au găsit peste 30 de apeluri către o femeie, cu doar câteva minute înainte de a comite gestul extrem.

Citeşte şi: Şi-a luat viaţa în drum spre şcoală. Vezi ce a scris o elevă în clasa a VII-a pe biletul de adio

Garnitura de tren s-a oprit, iar calatorii au aşteptat peste o oră până când criminaliştii au efectuat cercetări. Bărbatul care s-a sinucis trebuia să împlinească în curând 51 de ani si era din Dej.

Vezi şi: Cea mai stranie tentativă de sinucidere. Vezi cum a vrut o femeie să-şi pună capăt zilelor