S-a câştigat al 43-lea MegaJackpot din România

Sfarsitul lunii noiembrie l-a prins cum nu se poate mai bine pe un client Stanleybet din Suceava. Venit in agentie pentru a-si plasa pariul pe meciurile echipelor favorite, suceveanul si-a incercat norocul la unul din aparatele MegaJackpot. Nu mica a fost mirarea acestuia cand, intrat in speciala MegaJackpot, a castigat marele premiu in valoare de 539.234,88 lei!

11 dec. 2014, 08:50
S-a câştigat al 43-lea MegaJackpot din România

Daca initial fericitul castigator a solicitat ca identitatea lui sa nu fie dezvaluita catre mass-media, dupa inmanarea premiului, acesta si-a dat acordul ca atat identitatea, cat si declaratiile facute, sa fie publice.

„In momentul in care mi-au aparut cele 5 gorile pe ecran nici nu am inteles ce mi se intampla, un prieten de la un alt aparat mi-a spus ca am luat jackpotul cel mare. Initial am fost foarte bulversat, nu stiam ce sa fac, cum sa fac, insa familia si prietenii mi-au fost alaturi si m-au sfatuit. Astfel ca am hotarat impreuna cu ei ca pana la inmanarea premiului identitatea mea sa nu fie dezvaluita”, a declarat Alin Mandache, castigatorul celui de-al 43 lea MegaJackpot acordat de la lansarea din 2010 pana in prezent.

Intrebat ce va face cu banii castigati, Alin ne-a precizat: „Mai intai de toate imi voi achita suma datorata catre Termica asa cum instanta judecatoreasca a decis in legatura cu isprava mea din urma cu 2 ani de zile, iar cu diferenta voi incerca sa-mi reconstruiesc viata alaturi de viitoarea mea sotie. Intentionez totodata sa donez o parte din bani unui caz umanitar”.

Castigatorul a intrat in posesia banilor chiar in ziua in care a implinit varsta de 28 de ani. Suma cu care Alin Mandache a plecat acasa este de 99,067.08 lei, aceasta reprezentand diferenta dintre castigul net al clientului, dupa ce i-a fost retinut impozitul la sursa de 25%, si suma datorata catre “Termica”, suma ce a fost virata direct de catre Organizator in contul acestora.