S-a dat drept REGIZOR de film pentru a aduce o ACTRIŢĂ SEXY într-o cameră de hotel. Ce s-a întâmplat

Un britanic de profesie instalator şi-a dorit să vadă o frumoasă actriţă în timp ce recrea celebra scena din filmul "Basic Instinct".  Pentru asta, el a pus la cale o minciună demnă de un scenariu de film, însă planul l-a costat extrem de mult.

27 ian. 2015, 08:35

Christopher James Matt, un bărbat de 28 de ani din Marea Britanie, este acuzat de hărţuire sexuală şi va sta trei ani şi două luni în închisoare pentru ceea ce a făcut, potrivit Metro.

Astfel, el s-a dat drept regizor de film pentru a convinge o frumoasă actriţă să se dezbrace în faţa lui. Bărbatul a chemat-o pe femeie într-o cameră de hotel, după ce a pus-o pe ea să plătească rezervarea, sub pretextul că organizează un casting pentru un serial de teleziune. Mai mult, producţia era bazată pe celebrul film cu Sharon Stone şi Michael Douglas, Basic Instinc.

Citeşte şi O actriţă din România a încălcat Codul Rutier. Nu o să-ţi vină să crezi ce a scris în procesul verbal FOTO

Ulterior, acesta i-a cerut să se dezbrace complet şi să pună în aplicare o serie de scene simulate de sex, lucru cu care tânăra a fost de acord, mai ales că i s-au promis 5.000 de lire dacă va fi aceeptată pentru rol.

IMAGINI INCREDIBILE, BASIC INSTINCT în parc