S-a descoperit numărul PERFECT de parteneri sexuali pe care îi poţi avea

La inceputul unei relatii, fiecare dintre parteneri incearca sa-l "citească" pe celălalt şi se foloseşte de orice detaliu pentru a şti cu cine are de a face. Iar numărul de relaţii trecute este un aspect foarte important, aşa că mulţi "cosmetizează" acest capitol, pentru a da bine în ochii celuilalt. De acum nu trebuie însă să-şi mai facă griji.

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 06:44
S-a descoperit numărul PERFECT de parteneri sexuali pe care îi poţi avea

Cercetătorii au stabilit că numărul perfect de parteneri sexuali pe care o persoană îl poate avea este 10. Depăşirea acestei limite înseamnă deja promiscuitate în ochii celorlalţi, spun autorii studiului, în timp ce a avea un număr mai mic de 10 parteneri înseamnă lipsă de experienţă.

Studiul a fost realizat de un site de matrimoniale, pe 1.000 de subiecţi de sex masculin şi feminin. Întrebarea care le-a fost adresată a fost care este numărul ideal de parteneri pe care noul lor partener ar fi trebuit să-l aibă în trecut.

Jumătate dintre femei şi 46% dintre bărbaţi au oferit cifra 10 ca răspuns. De asemenea, 36% dintre femei şi 42% dintre bărbaţi au spus că ar prefera un partener mai puţin experimentat.

11 procente dintre femeile intervievate şi 10% dintre bărbaţi au afirmat că un număr de parteneri situat între 10 şi 30 ar fi ideal în viziunea lor.

CITEŞTE ŞI: Top sfaturi despre sex oferite de experţi sexuali

Subiecţii au fost întrebaţi şi dacă vor să ştie câte relaţii a avut partenerul lor în trecut. Doar 35% dintre femei şi 30% dintre bărbaţi au răspuns afirmativ la această întrebare.

Rezultatele sondajului oferă noi perspective asupra „etichetei” întâlnirilor şi arată că bărbaţii sunt mai intoleranţi la promiscuitate decât femeile.