S-a dus la SPITAL cu DURERI de STOMAC, însă doctorii au fost uimiţi când au descoperit motivul VIDEO

O tânără din Iowa a mers la spital deoarece o durea stomacul, însă a descoperit că este însărcinată în şase luni. Cele două fetiţe s-au născut prematur, însă medicii sunt optimişti în ceea ce priveşte starea lor de sănătate.

16 oct. 2014, 08:21
S-a dus la SPITAL cu DURERI de STOMAC, însă doctorii au fost uimiţi când au descoperit motivul VIDEO

S-a dus la spital cu o durere de stomac şi s-a întors acasă cu gemene. I s-a întâmplat unei tinere din statul american Iowa, care nu ştia că e gravidă în şase luni când s-a prezentat la spital.

Citeşte şi A fost la spital pentru un CONTROL de RUTINĂ, dar ce a urmat a fost un adevărat MIRACOL

Aveam o durere acută în partea stângă şi m-am dus la doctor. Mi-au spus că aş putea fi gravidă, aşa că mi-au făcut o analiză şi mi-au spus că sunt în luna a şasea. M-au trimis la Urgenţe. Amândouă sunt nişte miracole. Sunt atât de drăguţe. Puteau să meargă prost atâtea lucruri, însă n-a fost aşa„, a declarat tânăra.

Acolo, lui Shelby i s-a făcut o ecografie, iar apoi a fost băgată în sala de naşteri. N-a fost cea mai uşoară naştere, gemenele având doar 50% şanse de supravieţuire. Şi asta, pentru că fetiţele împărţeau placenta şi sacul amniotic, iar acest lucru putea duce la înnodarea cordoanelor ombilicale.

Citeşte şi Reacţia SURPRINZĂTOARE a unei FEMEI după ce a descoperit că FIICA sa este GRAVIDĂ VIDEO

Acea înnodare a cordoanelor ombilicale ne îngrijorează. Din această cauză, aducem pacientele la spital când sunt în 24 sau 26 de săptămâni de sarcină, ca să monitorizăm copiii de mai multe ori pe zi„, a explicat doctorul.

În ciuda slabelor şanse, Shelby le-a adus pe lume prin cezariană pe Anna şi Ava, fiecare cântărind 1,8, respectiv 1,3 kilograme. Părinţii micuţelor sunt recunoscători că acestea sunt sănătoase. Acum, gemenele mai trebuie să rămână în spital câteva săptămâni, însă medicii sunt optimişti în ceea ce priveşte starea lor de sănătate.