S-a îmbrăcat în POLIŢIST, şi-a pus CAP de PORC pentru a protesta faţă de corupţia oamenilor legii VIDEO

Steven Peers, un britanic de 46 de ani, tată a patru copii, a fost arestat în Manchester pentru că purta o mască de porc şi era îmbrăcat în poliţist, în semn de protest faţă de oamenii legii corupţi.

26 iun. 2014, 17:11
S-a îmbrăcat în POLIŢIST, şi-a pus CAP de PORC pentru a protesta faţă de corupţia oamenilor legii VIDEO

Peers nu a intenţionat să îşi bată joc de poliţiştii care nu îşi fac treaba cum trebuie şi care sunt corupţi, ci să atragă atenţia asupra acestui fenomen care îi nemulţumeşte şi pe alţi cetăţeni britanici.

Poliţiştii s-au înfuriat însă pentru că bărbatul a îndrăznit să îmbrace uniformă asemănătoare cu a lor, mai precis o jachetă, precum şi o caschetă chiar pe capul său de…porc. Oamenii legii nu au luat protestul lor în glumă, ci, din contră, s-au simţit ofensaţi pentru că bărbatul a îndrăznit să strice astfel imaginea poliţiei britanice. Ei l-au arestat pe Peers. Ulterior, a fost eliberat pe cauţiune până în data de 17 iulie, timp în care se va desfăşura ancheta, scrie thefreethoughtproject.com.

Vezi şi INCREDIBIL! Poliţiştii au agresat un bărbat pentru că îşi cerea drepturile de călătorie VIDEO

Arestarea lui Peers a provocat o undă de şoc pe Internet, iar Peers spune că acuzaţiile ce i se aduc nu pot avea succes în faţa judecătorilor.”Este numai o parodie la adresa poliţiştilor. M-am deghizat aşa în faţa Poliţiei din Swinton şi în faţa ofiţerilor HQ din Newton Heath. Unii poliţişti chiar s-au amuzat când m-au văzut aşa”, le-a declarat bărbatul jurnaliştilor.