S-a împuşcat în cap în plină stradă, sub ochii iubitei. Motivul care l-a împins la acest gest este HALUCINANT

Un cetăţean italian de 52 ani s-a împuşcat în cap în plină stradă, de faţă cu iubita lui româncă. Incidentul a avut loc pe o stradă din Iaşi, miercuri seară, în jurul orei 23.30.

RomaniaTV.net
05 iun. 2014, 06:14
S-a împuşcat în cap în plină stradă, sub ochii iubitei. Motivul care l-a împins la acest gest este HALUCINANT

Cei doi s-au întâlnit pe strada Decebal din Iaşi şi s-au luat la ceartă. Fata a vrut să termine scandalul şi a refuzat să mai stea de vorbă cu italianul. Nu s-a gândit niciodată că va recurge la un asemenea gest. De supărare, italianul a scos un pistol şi s-a împuşcat în cap.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă de un echipaj de ambulanţă la spital, dar are şanse mici de supravieţuire, scrie Ziarul de Iaşi.

Citeşte şi Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost împuşcat din greşeală

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Ei vor sta de vorbă şi cu iubita italianului pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Bărbatul are şanse reduse de supravieţuire, dar s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi a declarat, joi, că bărbatul s-a împuşcat în cap cu un pistol letal, după ce fosta iubită, care locuia în Podu Iloaiei, a refuzat să se întoarcă la el.

‘Era venit de câteva zile în ţară, cu speranţa că se vor împăca. Aseară, (miercuri seara -n.r.) a cedat nervos. A rugat câteva rude ale fetei să meargă la pensiunea unde aceasta locuia, dar, pe drum, a scos o armă din buzunar, a dus-o la tâmplă şi s-a împuşcat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru că bărbatul avea asupra sa armă fără drept şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor’, a spus Anca Vâjiac.