S-a inaugurat PRIMA BENZINĂRIE CU SHAORMA din Capitală

Benzinăriile cu shaorma au ajuns şi în Bucureşti. Compania din Azerbaijan, care a lansat ideea în România, a inaugurat cu fast prima staţie din apropierea Capitalei. Şoferii care alimentează se pot înfrupta din gustoasa shaorma şi, între timp, au posibilitatea să navigheze pe internet, pe gadgeturile puse la dispoziţie.

15 feb. 2014, 06:43
S-a inaugurat PRIMA BENZINĂRIE CU SHAORMA din Capitală

Benzinarii nu se mai bat acum doar în preţuri la carburanţi, ci şi în mâncarea pentru clienţi. Iar o shaorma făcută pe loc, la benzinărie, este o armă redutabilă.

Eu zic că ar fi prea devreme să promitem că venim cu preţuri mai mici. Ceea ce pot să promit este că venim cu calitate„, a declarat directorul general Socar România, Hamza Karimov.

Până acum s-au deschis în România 25 de benzinării cu shaorma, mai ales în judeţele din Moldova. Iar mulţi şoferi se arată încântaţi de iniţiativă. „Este o idee foarte bună. Îmi place foarte mult shaorma. În secolul vitezei, cum şoferii aleargă toată ziua şi nu au timp să mănânce, mi se pare o chestie excelentă”, a declarat un şofer.

Azerii au planuri mari în România. Vor să deschidă încă 10 benzinătii de acest tip anul acesta, iar investiţia într-o singură staţie se ridică la un milion de euro.

CITEŞTE ŞI: Românii au mâncat shaorma în valoare de 2 milioane de euro de la Dristor