S-a jucat cu pistolul la beţie şi s-a împuşcat în faţă

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani din Iaşi, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a împuşcat în gură cu un pistol cu gloanţe de cauciuc.

11 aug. 2014, 04:44
S-a jucat cu pistolul la beţie şi s-a împuşcat în faţă

A băut şi s-a împuşcat accidental în gură. Se pare că victima se afla în compania unui prieten, când a început să se joace cu arma. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta nu şi-a dat seama şi a apăsat pe trăgaci provocându-şi leziuni la nivelul feţei. Tânărul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi şi transportat în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon”.

„Pacientul a suferit o fractură complexă de masiv facial în urma incidentului. Acesta prezenta o intoxicaţie cu alcool, însă era conştient. Medicii de gardă i-au acordat îngrijiri medicale de prim ajutor şi se află în afara oricărui pericol”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU SMURD pentru Ziarul de Iaşi.

Bărbatul va rămâne internat, sub supravegherea medicilor, pentru tratament în Clinica Buco-Maxilo-Facială a unităţii sanitare ieşene.