S-a lăsat tatuată de un artist fără să ştie ce desen îi face: Am fost traumatizată de el FOTO

O tânără din Olanda s-a lăsat tatutată fără să ştie rezultatul final, devenind astfel cunoscută în toată lumea. Cu toate acestea, femeia recunoaşte că pentru o mare perioadă de timp a fost traumatizată de desenul respectiv.

31 mart. 2015, 07:01

Deni Kirkova, din Amsterdam, a devenit cunoscută în întreagă lume după ce a acceptat să se lase tatuată de un artist, însă, bărbatul a anunţat-o că nu va vedea opera decât după ce va fi terminată, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A fost CONCEDIAT din cauza unui TATUAJ pe BUZĂ. Motivul care a deranjat conducerea companiei atât de rău FOTO

Bărbatul a lucrat mai multe ore la tatuaj, iar Deni nu a avut voie până la final să vadă cum arată opera, tânăra fiind considerată doar o „pânză a artistului”. Chiar dacă pe moment s-a declarat încântat de tatuaj, la câteva luni distanţă ea a intrat în depresie, recunoscând că a fost traumatizată de această experienţă inedită. Cu toate acestea, într-un final, ea a învăţat să îşi iubească tatuajul.

Eram furioasă pe artist pentru că m-a chinuit atâtea ore, însă am ascuns asta. Am fost traumatizată„, a declarat tânăra.

Citeşte şi A vrut un TATUAJ de VIS, dar a avut parte de un COŞMAR ce îl va urmări toată viaţa. Cum arată „chestia” FOTO