S-a pozat SEXY, cu sânii acoperiţi de revista care a desemnat-o CEA MAI FRUMOASĂ femeie din Anglia

După ce a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din Marea Britanie, Helen Flanagan le-a oferit fanilor un cadou inedit, după ce a postat pe site-ul Instagram o imagine în care dă impresia că doarme dezbrăcată, fiind acoperită doar de revista FHM.

03 mai 2013, 08:47

La doar 22 de ani, Helen Flanagan este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind întrecută doar de mult mai celebrele Mila Kunis şi Rihanna, în topul celor mai frumoase femei din lume, potrivit The Sun.

Citeşte şi Topul FHM al celor mai sexy femei din lume: Cine se află pe primul loc GALERIE FOTO

 

Tânăra a luat cu ea în pat premiul primit de la FHM, răsplătindu-şi fanii cu ceea ce ştie să facă mai bine. Astfel, ea s-a fotografiat goală, în timp ce era în pat, cu ochii închişi, având sânii acoperiţi doar de revista care a desemnat-o drept cea mai frumoasă femeie din Marea Britanie. Ea a postat imagine pe site-ul Instagram, alături de mesajul „Petrecerea s-a terminat”, după ce a petrecut până târziu în Londra.

Citeşte şi Moda rochiilor cu SÂNII LA VEDERE face furori printre vedete. Ce actriţă îşi mai arată bustul FOTO

Mai mult, la decernarea premiilor FHM ea a venit îmbrăcată într-o ţinută extravagantă, care a lăsat la vedere formele sale voluptoase, cu care a reuşit să atragă atenţia bărbaţilor din lumea întreagă, fiind întrecută doar de o actriţă de la Hollywood şi de o celebră cântăreaţă, Rihanna.