S-a sinucis în timp ce suna la 112. Bivolaru era în depresie după despărţirea de soţie

Tragedie într-o localitate din Dâmbovița, unde un bărbat de 65 de ani și-a pus capăt zilelor după ce a sunat la 112. 

06 nov. 2018, 12:53
S-a sinucis în timp ce suna la 112. Bivolaru era în depresie după despărţirea de soţie

Bărbatul în vârstă de 65 de ani, fost electrician, are trei copii – toţi la casele lor. Îşi ridicase o gospodărie în comună Crevedia din Dâmboviţa, dar, în ultima perioadă, ar fi avut probeme tot mai mari în căsnicie, spun apropiaţii. La scurt timp după ce a primit vestea că soţia lui a hotărât să divorţeze, omul a sunat la 112 şi a anunţat că are de gând să îşi pună capăt zilelor.

Poliţiştii şi-au dat seama că au de-a face cu un caz grav şi au încercat să îl ţină de vorbă cât mai mult timp. La un moment dat însă, apelul s-a întrerupt. Deşi au ajuns repede acolo, agenţii n-au mai reuşit să îi salveze viaţa.

Cătălin Bivolaru, ginerele victimei: “Soacra mea intentase acţiunea de divorţ şi probabil a avut un şoc ceva, au fost înţelegerile lor, între ei, nu cu noi copiii. A sunat el la 112, a anunţat ce vrea să facă, noi nu eram acasă, am venit şi noi după aceea când ne-au anunţat vecinii.” 

“Zice că nu se înţelegea bine cu soţia, şi-a pus lângă el lumânarea, aia de divorţ, înştiinţarea, telefonul şi poliţia a vorbit cu el, să îl mai ţină de vorbă. A venit foarte repede, 4-5 minute, până a venit poliţia”